בעלי תפקידים

אבינעם לזרוב

מנכ"ל

פרופ' יוסי יגיל

משנה לנשיא מ-2019 | יו"ר וועדת מינויים והעלאות של המכללה | ראש החוג לניהול ב-2018/19

תחומי התמחות:

מימון חברות, השקעות, מיזוגים, סטיות שוק, מימון התנהגותי, חיזוי כלכלי מבוסס שערי רבית.

טלפון:  04-9015289

פרופ' ורד וקנין נוסבאום

ראשת החוג לחינוך, ראשת המרכז לחינוך אורייני | מרצה בחוג לחינוך ולקויות למידה

תחומי התמחות:

רכישת קריאה ובהבנת הנקרא בקרב תלמידי בית הספר היסודי ובקרב קוראים מיומנים. כמו כן, גורמים המשפיעים על תפיסת מילה ועומק אורתוגרפי. שפה וקריאה (מורפולוגיה ופונולוגיה) בקרב קוראים מיומנים ובקרב קוראים דיסלקטים.

ראשת המרכז לחינוך אורייני

טלפון: 04-9015174
פרופ'  יעל קשת

פרופ' יעל קשת

ראש החוג לסוציולוגיה

תחומי התמחות:

סוציולוגיה של הרפואה, מחקר איכותני ומחקר מעורב.

קורסים נבחרים:

תיאוריות סוציולוגיות, מבוא לסוציולוגיה, סוציולוגיה רפואית ביקורתית – סמינריון, סוציולוגיה של הרפואה, מידענות רפואית.

טלפון: 04-9015304
פרופ' פיטר הריס

ראש החוג ללימודי תיאטרון

תחומי התמחות:

תיאטרון קהילתי, דיאלוג בין אחרים באמצעות התיאטרון, שיקום באמצעות תיאטרון קהילתי, תיאטרון עסקי.

טלפון: 04-9015293
פרופ' ישראל לוסקי

ראש החוג ללוגיסטיקה | חבר בוועדת המחקר | חבר במועצה האקדמית

ארגון ענפי, כלכלת עבודה, תעסוקה של מבוגרים

טלפון: ‎04-9015426‏
ד"ר גיל כהן

ראש החוג לניהול | ראש ההתמחות בבנקאות ומימון נדל"ן

מומחה לשוקי הון, ניהול סיכונים ומימון חברות

טלפון: 04-9015215

ד"ר יובל ארבל

ראש החוג לכלכלה

אודות המרצה:
ד"ר יובל ארבל (רו"ח) הוא בוגר תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות מאוניברסיטת תל-אביב, מוסמך ודוקטור בכלכלת עסקים מאוניברסיטת בר אילן, ובוגר תכנית ההשתלמות לפוסט דוקטורט בפקולטה לארכיטקטורה ותכנון ערים בטכניון.

תחומי התמחות:

תחומי התמחותו המחקרית הם כלכלה עירונית ונדל"ן, וכן כלכלה התנהגותית, אמפירית וניסויית. ארבעה נושאים מחקריים מרכזיים שיובל עסק בהם בשנים האחרונות כוללים את הנושא של הפרטת הדיור ציבורי בישראל, מדיניות ציבורית ואספקה יעילה של מוצרים ציבוריים, יעילות גביית תשלומי הארנונה בירושלים, וכן תופעת ההשמנה בישראל ותכנון עירוני. הוא בין החוקרים הבודדים באקדמיה הישראלית שעוסקים בנושאים אלה מההיבט ההתנהגותי והכלכלי שלהם. עד עתה הוא פרסם 15 מאמרים בכתבי עת מדעיים מובילים בתחום.

ד"ר יצחק כוכבי, רו"ח

ראש החוג לחשבונאות

ד"ר יצחק כוכבי מומחה בתחום הכספים והחשבונאות ובעל ניסיון של מעל 20 שנה כמרצה בכיר במגוון מוסדות אקדמיים. ד"ר כוכבי הוא בוגר תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות מאוניברסיטת חיפה, מוסמך ודוקטור בכלכלה בתכנית המשותפת של הטכניון ואוניברסיטת חיפה. ד"ר כוכבי הוא רואה חשבון מוסמך בעל ניסיון רב בחברות ציבוריות. כוכבי משלב ידע תיאורטי עמוק בתחום התקינה החשבונאית עם שנים של ניסיון מעשי כמנהל כספים ומנכ"ל במספר חברות בתחומים שונים, חומרה ותוכנה, מכשירים רפואיים וספנות. ד"ר כוכבי הוא המנכ"ל והבעלים של חברה לייעוץ עסקי.

ד“ר חגית תורג'מן

ראשת החוג לקרימינולוגיה

ילדים ונוער בסיכון, פשיעה והגירה, סטטיסטיקה ושיטות מחקר

קורסים נבחרים:

תיאוריות בקרימינולוגיה, מבוא לסוציולוגיה, החברה הישראלית, עבירות ועבריינים, מימדים של אלימות, מיעוטים במערכת אכיפת החוק

מס' טלפון: 04-9015222
ד״ר חיים שפרבר

ראש החוג הרב-תחומי

תחומי התמחות:

מרצה בכיר בהיסטוריה של עם ישראל. מתמחה בתולדות יהודי אנגליה, בהיסטוריה של המשפחה במזרח אירופה, בחקר הגירה ומחקר הפילנתרופיה היהודית.
פרסם מאמרים על תופעת העגונות בחברה היהודית, הקשר בין פילנתרופיה ופיקוח חברתי באירופה במאה ה-19, הנהגת יהודי אנגליה במאה ה-19 וההגירה היהודית באנגליה.

טלפון: 04-9015351
ד"ר נדב קשטן

ראש החוג ללימודי שימור

תחומי התמחות:

היסטוריה עתיקה – התמחות בתרבויות הים התיכון; זיקתה של ישראל לים – עבר והווה; מוזיאולוגיה – תורת המוזיאונים והאוצרות.

טלפון:  04-9015294

ד"ר עינת נבו

ראש החוג לחינוך והתפתחות הילד בראי קהילתי | ראש אשכול אוריינות שפה ומתמטיקה בחוג לחינוך | מרצה בחוג לחינוך ולקויות למידה | חברה בוועדת ההוראה המכללתית וכן בוועדת גמול הצטיינות

תחומי התמחות:

התפתחות שפה | קידום יכולות שפתיות במערכות החינוכיות | לקויות שפה | ניצני אוריינות | רכישת והתפתחות יכולות קריאה | מוטיבציה לקריאה | זיכרון עבודה

טלפון: 04-9015319
ד"ר מרים שריד

ראש החוג לחינוך ולקויות למידה | מרצה בחוג לחינוך | ראש אשכול לקויי למידה | מרכזת תכנית המצטיינים בחוג לחינוך ובתכנית לתואר שני בניהול מערכות חינוך | חברה בוועדות במכללה

לקויי למידה, אוריינות, קריאה. לקויי למידה בקרב מבוגרים

טלפון: 04-9015309
פרופ' אסנת עקירב

ראש החוג לממשל וחברה אזרחית ראש המכון לחקר הגליל | ראש החטיבה למדע המדינה

תחומי התמחות:

מחקרי פרלמנטים, מגדר ופוליטיקה, מיעוטים ופוליטיקה, שיטות בחירה, המערכת הפוליטית הישראלית, פוליטיקה והמדיה החברתית, שלטון מקומי.

טלפון: 04-9015401