בעלי תפקידים

חנן יגר

מנכ"ל

פרופ' יוסי יגיל

משנה לנשיא מ-2019 | יו"ר וועדת מינויים והעלאות של המכללה | ראש החוג לניהול ב-2018/19

תחומי התמחות:

מימון חברות, השקעות, מיזוגים, סטיות שוק, מימון התנהגותי, חיזוי כלכלי מבוסס שערי רבית.

טלפון:  04-9015289

סמירה מחאמיד

מנהלת הספריה

ד״ר שגית בראל-שקד

מרצה לכלכלה בבית הספר לניהול | מרצה בתכנית לתואר שני בניהול במערכות חינוך | נציבת קבילות הסטודנטים

מאקרו כלכלה, כלכלת ישראל

טלפון: 04-9015418

נעם ניר

יושב ראש אגודת הסטודנטים

פרופ' פיטר הריס

ראש החוג ללימודי תיאטרון

תחומי התמחות:

תיאטרון קהילתי, דיאלוג בין אחרים באמצעות התיאטרון, שיקום באמצעות תיאטרון קהילתי, תיאטרון עסקי.

טלפון: 04-9015293
פרופ' ארי נוימן

מרצה בחוג לחינוך, ראש האשכול לניהול במערכות החינוך | ראש התכנית לתואר שני בניהול במערכות חינוך | יושב ראש ועדת הוראה מכללתית | חבר במועצה האקדמית | חבר בועדת ההיגוי של המכון לחקר הגליל | חבר בועדת משמעת

חינוך ביתי, עתידנות בחינוך, הערכת פרוייקטים

טלפון: 04-9015248

פרופ' ניר בקר

ראש התכנית לתואר שני בניהול וכלכלה (תוכנית משותפת של האקדמית גליל מערבי ומכללת תל-חי)

פרופ' ורד וקנין נוסבאום

ראשת החוג לחינוך, ראשת המרכז לחינוך אורייני | מרצה בחוג לחינוך ולקויות למידה

תחומי התמחות:

רכישת קריאה ובהבנת הנקרא בקרב תלמידי בית הספר היסודי ובקרב קוראים מיומנים. כמו כן, גורמים המשפיעים על תפיסת מילה ועומק אורתוגרפי. שפה וקריאה (מורפולוגיה ופונולוגיה) בקרב קוראים מיומנים ובקרב קוראים דיסלקטים.

ראשת המרכז לחינוך אורייני

טלפון: 04-9015174
ד"ר גיל כהן

ראש החוג לניהול | ראש ההתמחות בבנקאות ומימון נדל"ן

מומחה לשוקי הון, ניהול סיכונים ומימון חברות

טלפון: 04-9015215

ד"ר עירית טלמור

מרצה בכירה בחוג לניהול – מקצועות חקר ביצועים ולוגיסטיקה | ראש התמחות לוגיסטיקה | חברת ועדת הוראה בחוג לניהול | יועצת לענייני סטודנטים בחוג ללוגיסטיקה

תחומי התמחות:

חקר ביצועים, ניתוח מערכות מורכבות, ניתוחי עלויות | שרשראות אספקה, לוגיסטיקה צבאית | הנדסת תחבורה | הנדסת מערכת.

ד"ר יצחק כוכבי, רו"ח

ראש החוג לחשבונאות

ד"ר יצחק כוכבי מומחה בתחום הכספים והחשבונאות ובעל ניסיון של מעל 20 שנה כמרצה בכיר במגוון מוסדות אקדמיים. ד"ר כוכבי הוא בוגר תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות מאוניברסיטת חיפה, מוסמך ודוקטור בכלכלה בתכנית המשותפת של הטכניון ואוניברסיטת חיפה. ד"ר כוכבי הוא רואה חשבון מוסמך בעל ניסיון רב בחברות ציבוריות. כוכבי משלב ידע תיאורטי עמוק בתחום התקינה החשבונאית עם שנים של ניסיון מעשי כמנהל כספים ומנכ"ל במספר חברות בתחומים שונים, חומרה ותוכנה, מכשירים רפואיים וספנות. ד"ר כוכבי הוא המנכ"ל והבעלים של חברה לייעוץ עסקי.

ד"ר אנה רובינצ'יק

ראש החוג לכלכלה

תיאוריה כלכלית, כלכלה ציבורית, ניורו-כלכלה
ד“ר חגית תורג'מן

ראשת החוג לקרימינולוגיה .B.A./M.A | ראשת החוג לסוציולוגיה

תחומי התמחות:

ילדים, נוער וצעירים בסיכון, קריירות עברייניות, הטיות במשפט הפלילי, הגירה ופשיעה, הערכת תוכניות התערבות

מס' טלפון: 04-9015222
ד״ר רינה וסרמן

ראש החוג ללימודי שימור

תחומי התמחות:

חומרי בנייה(תכונות; טכנולוגיות; התנהגות לטווח ארוך); חומרים ארכיאולוגיים (הרכב, איפיון, טכנולוגיות); חומרים וטכנולוגיות לשימור פיזי של חומרים היסטוריים וארכיאולוגיים; תיפקוד מבנים היסטוריים ואלמנטי בנייה ירוקה הישימים בשימור פיזי של מבנים היסטוריים.

מנהלת מעבדת השימור

טלפון: 04-9015316
ד״ר חיים שפרבר

ראש החוג הרב-תחומי

תחומי התמחות:

מרצה בכיר בהיסטוריה של עם ישראל. מתמחה בתולדות יהודי אנגליה, בהיסטוריה של המשפחה במזרח אירופה, בחקר הגירה ומחקר הפילנתרופיה היהודית.
פרסם מאמרים על תופעת העגונות בחברה היהודית, הקשר בין פילנתרופיה ופיקוח חברתי באירופה במאה ה-19, הנהגת יהודי אנגליה במאה ה-19 וההגירה היהודית באנגליה.

טלפון: 04-9015351
ד"ר עינת נבו

ראש החוג לחינוך והתפתחות הילד בראי קהילתי | ראש אשכול אוריינות שפה ומתמטיקה בחוג לחינוך | מרצה בחוג לחינוך ולקויות למידה | חברה בוועדת ההוראה המכללתית וכן בוועדת גמול הצטיינות

תחומי התמחות:

התפתחות שפה | קידום יכולות שפתיות במערכות החינוכיות | לקויות שפה | ניצני אוריינות | רכישת והתפתחות יכולות קריאה | מוטיבציה לקריאה | זיכרון עבודה

טלפון: 04-9015319
ד"ר מרים שריד

ראש החוג לחינוך ולקויות למידה | מרצה בחוג לחינוך | ראש אשכול לקויי למידה | מרכזת תכנית המצטיינים בחוג לחינוך ובתכנית לתואר שני בניהול מערכות חינוך | חברה בוועדות במכללה

לקויי למידה, אוריינות, קריאה. לקויי למידה בקרב מבוגרים

טלפון: 04-9015309