בעלי תפקידים

יו"ר הועד המנהל

נשיא המכללה

תחומי התמחות:

פרופסור לניהול העוסק בניהול ארגונים טכנולוגיים ומתמקד במחקריו בתחום היזמות, חדשנות וניהול פרויקטים.

הקים את המחלקה לניהול טכנולוגיה במכון הטכנולוגי חולון ועמד בראשה במשך כחמש שנים. משנת 2000 היה חבר סגל באוניברסיטת בן גוריון בנגב וכיהן כראש המחלקה לניהול וכמנהל התכנית למצטיינים במנהל עסקים בפקולטה לניהול. כמו כן, לימד במכון הטכנולוגי על שם סטיבנס (Stevens Institute of Technology) בארה"ב ובאוניברסיטה של ברן בשוויץ.

חוה כוכבי

פרופ' דן אוריין

ראש החוג לתיאטרון

תחומי התמחות:

סוציולוגיה של תאטרון, תאטרון ישראלי, דרמה טלוויזיונית, דרמה חינוכית.
פרופסור מן המניין, מחקר, אמריטוס, החוג לאמנות התאטרון, אוניברסיטת תל אביב
ראש החוג ללימודי תאטרון, האקדמית גליל מערבי.

ראש החוג לניהול

ראש החוג הרב תחומי

פרופ' נמרוד לוז

ראש החוג לסוציולוגיה

תחומי התמחות:

גאוגרפיה תרבותית, תיאוריות של תרבות, אסלאם ומזרח תיכון, אנתרופולוגיה של הדת, אנתרופולוגיה של מזון, גאוגרפיה וסוציולוגיה עירונית, חברה אזרחית.
מלמד בנוסף בחוג הרב תחומי ובחוג לשימור.

קורסים נבחרים:

מבוא לאנתרופולוגיה, תיאוריות אנתרופולוגיות, ארגוני חברה אזרחית ומגזר שלישי, סמינריון העיר הישראלית.

טלפון: 04-9015304
פרופ' גדעון פישמן

ראש החוג לקרימינולוגיה

קרימינולוגיה, אלימות, ויקטימולוגיה, תאוריה קרימינולוגית

טלפון: 04-9015224
פרופ' דוד פרי

ראש החוג ללוגיסטיקה

סטטיסטיקה, הסתברות, חקר ביצועים

קורסים נבחרים:

מבוא לחקר ביצועים, חקר ביצועים א'-מודלים דטרמינסטיים, חקר ביצועים ב'-מודל סטוכסטיים, סטטיסטיקה, הסתברות.

טלפון: 04-9015428
פרופ' דניאל צ'מנסקי

ראש ביה"ס לניהול וראש החוג לכלכלה

תחומי התמחות:

פרופ' דני צ'מנסקי הינו בעל 3 תארים בכלכלה. הוא מלמד כלכלה עירונית בטכניון. פרופ' צ'מנסקי הינו ראש המעבדה לחקר מורכבות עירונית. עד לאחרונה הוא כיהן כסגן דיקן למחקר.
צ'מנסקי הינו מומחה בעל שם עולמי בתחום כלכלה עירונית, כלכלת אנרגיה והפיקוח על מונופולים. הוא פרסם מאמרים וספרים בכלכלת חשמל, בכלכלה עירונית ובכלכלה של פיתוח מקרקעין. צ'מנסקי הינו עורך של סדרת ספרים חדשה בהוצאה לאור Springer. הסדרה עוסקת בממשק בין ערים וטבע.בעבר, צ'מנסקי שימש כיועץ לשלושה שרי אנרגיה ועמד בראש ועדה לרה-ארגון של משק החשמל בישראל.  לפני כן, במשך עשר שנים הוא היה הכלכלן הראשי של המכון הלאומי לחקר פיקוח על מונופולים בארה"ב.

מבוא לכלכלה מיקרו+מאקרו, מבוא לניהול נדל"ן, כלכלה עירונית, סמינריונים

ד"ר ורד וקנין נוסבאום

ראש החוג לחינוך

תחומי התמחות:

תפקיד המורפולוגיה והמודעות המורפולוגית ברכישת קריאה ובהבנת הנקרא בקרב תלמידי בית הספר היסודי ובקרב קוראים מיומנים. כמו כן, גורמים המשפיעים על תפיסת מילה ועומק אורתוגרפי. תפקיד הפונולוגיה בקריאה בקרב קוראים מיומנים ובקרב קוראים דיסלקטים.

טלפון: 04-9015174

ד"ר נדב קשטן

ראש החוג ללימודי שימור

תחומי התמחות:

ד"ר נדב קשטן הוא היסטוריון העוסק בתרבויות לחופי הים התיכון בעידן העתיק. הוא בעל הכשרה בלימודי מוזיאונים וניהל את המוזיאון הימי הלאומי בחיפה.
ד"ר קשטן מתמחה בעדויות ספרותיות וחומריות לתולדותיהן ואופיין של ערים ימיות ונמלים בעידן היווני-רומי. כמו כן, הוא עוסק בזיקתם של היהודים ושל התרבות היהודית לים מימי קדם ועד למדינת ישראל.

קורסים

מבין השיעורים שד"ר קשטן מלמד בשנים האחרונות:
התרבות הקלאסית ומורשתה - מושגי יסוד במורשת היוונית-רומית (שיעור מבוא); חופי ישראל - בין שימור ופיתוח; המורשת הימית העתיקה והחדשה - ערי נמל וחזית הים שלהן בעבר ובהווה; המוזיאונים ותרומתם למורשת - מוזיאונים מרכזיים בעולם ובישראל ותפקידם בהנחלת המורשת ובפרשנותה.

עיבל גלעדי

יו"ר הועד המנהל